Recensies

Hieronder leest u enkele recensies waar ik uiteraard heel trots op ben.

 

“Ons huis was verbouwd en uitgebreid met hulp van een architect die veel nadruk legde op licht en zichtlijnen. Tijd om de tuin enzo ook aan te pakken en de naam van Marjon Kodden werd genoemd door onze hovenier Groot Koerkamp uit Wijhe. Na een eerste gesprek en een veelbelovende maar nog vrijblijvende eerste tekening besloten we met Marjon in zee te gaan. Na nog enkele tekeningen, waarbij goed was geluisterd naar ons commentaar, werden we het eens over haar conceptplan. Ook haar beplantingsvoorstel viel in goede aarde en is vrijwel zonder wijzigingen uitgevoerd door Groot Koerkamp.

Na een eerste groei-jaar genieten we nu van een tuin die prachtig in balans is met de woning. De zichtlijnen die de woning kenmerken zijn prachtig doorgetrokken in de tuin. De inbreng van Marjon Kodden daarbij is voor ons van grote waarde geweest”!

Fam vd Wal, Wijhe

 

“Onze tuin was verworden tot een verzameling van losse delen. We wilden meer eenheid zodat het minder rommelig zou ogen en minder onderhoud zou vergen. En het liefst zonder de boel volledig op z’n kop te moeten zetten. We hebben zelf eindeloos zitten schetsen maar het lukte ons gewoonweg niet om door de bestaande situatie heen te kijken. Toen hebben we Marjon gebeld.

In goed overleg maakte Marjon een ontwerp, rekening houdend met de bestaande situatie. Met name de zichtlijnen die zij aanbracht zijn erg bepalend. We hadden er geen idee van hoe belangrijk dat was, maar dat is wat onze tuin (zelfs in hartje winter) nu mooi maakt. Ook de hulp bij materiaal- en plantkeuze was welkom evenals de detailtekening waar de hovenier zo mee aan de slag kon. Dat was echt een zorg minder.

We hadden best wel wat eisen en (veranderende) wensen en waren niet de makkelijkste opdrachtgever. Gelukkig is Marjon flexibel en doortastend genoeg om daar op een prettige manier mee om te gaan. Heldere communicatie, betrokkenheid en verstand van zaken. Dat vat Studio Tuin&Zo goed samen.”

Arjan en Petra, Wijhe

 

“Wij hebben de samenwerking met Studio Tuin &Zo als bijzonder prettig ervaren. Onze (tuin)wensen werden zeer goed begrepen en vertaald naar een prachtig ontwerp! Momenteel zijn we (omdat we alles zelf doen) nog volop bezig met de aanleg van de tuin en hij wordt elke keer een stukje mooier. Je weet waar je naartoe werkt en dat maakt het een super leuke manier om zelf je tuin aan te leggen!”

Fam. Hogenkamp – Ommen

 

“We zijn bijzonder tevreden over de contacten met Marjon en haar ontwerp, op basis van onze wensen en haar enthousiaste ideeën. Marjon is een bevlogen vakvrouw met liefde voor haar werk en de natuur. Het ontwerp heeft prima uitgepakt en we zijn heel tevreden over het resultaat”.

Fam. Kock – Raalte

 

“Een ontwerp van Marjon Kodden is een echte aanrader! Ze inventariseert volledig je eigen wensen en maakt van daaruit een prachtig en zeer origineel ontwerp. Het plan zelfstandig ten uitvoer brengen is een feestje, het klopt allemaal tot in detail. Kortom, door het ontwerp van Marjon kunnen we de komende jaren genieten van een prachtige tuin die voldoet aan onze wensen en één is met de woning!! “

Fam. Laarman – Nieuwleusen

 

“Marjon heeft heel goed aangevoeld waar wij naar toe wilden met onze tuin. Ze is in staat om je gedachten, wensen en ideeën haarfijn te inventariseren en om te zetten naar een ontwerp dat precies bij je past. Ze biedt gelegenheid om de schetsen bij te schaven en is pas tevreden met het definitieve ontwerp als je dat zelf ook bent. Een vakvrouw met veel kennis van zaken maar vooral ook persoonlijk betrokken van het begin tot het einde! Onze nieuwe tuin is een verlengstuk van ons huis geworden waarin we ons ‘thuis’ voelen en waar we elk seizoen volop van genieten”.

Fam. Muscus – Dalfsen

 

“We liepen met plannen rond om de tuin grondig te veranderen.  We hadden er wel zo onze ideeën over, maar kwamen er zelf niet uit, ondanks dat we wisten wat we wel en niet wilden. Zo stond een overkapping op het lijstje voor onze zonnige tuin op het zuid westen en wilden we beslist geen gazon meer. We hadden al positieve reacties gehoord over Marjon en hebben haar benaderd. Na een vrijblijvend gesprek heeft ze de tuin ingemeten en kwam ze na een paar weken met  een voorstel. We waren razend enthousiast. Vooral ook over de plaats voor de overkapping, omdat we die zelf nooit op deze plek hadden bedacht. .  Ook het gebruik van de grote tegels in combinatie met grind leek erg mooi. Dit plan heeft ze verder uitgewerkt. Toen vervolgens het definitieve ontwerp kwam zijn wij verder aan de slag gegaan met een hovenier. Een paar maanden later konden we genieten van onze heerlijke tuin waar we nu een paar  jaar later nog steeds heel blij mee zijn”.

Fam. Busscher – Dalfsen

 

“De samenwerking met Marjon van Tuin &Zo ging prima, ze nam goed op wat onze wensen waren en kwam met een tuinontwerp met verrassende ideeën die voor mijn man en mij prima werkte. De tekeningen waren goed te gebruiken door de hovenier en wij hebben sinds 2014 een prachtige tuin waar we dagelijks van genieten.”

 Fam. Toussaint – Nieuwleusen

 

“Begin 2012 hebben we besloten om de achtertuin aan te pakken. We besloten naar de tuinbeurs in Luttenberg te gaan en zo kwamen we in contact met Marjon Kodden van Studio Tuin &Zo. Gelijk al met het eerste contact op de beurs hadden we er al een goed gevoel over.

Na onze gegevens te hebben uitgewisseld hadden we binnen een paar weken al de eerste afspraak voor het ontwerp van de tuin. Zo werd er aan ons van allerlei dingen gevraagd van wat we mooi vonden en wat we absoluut niet wilden en wat we perse wel wilden in de tuin.

Na 2 weken belde Marjon dat het 1e ontwerp klaar was. Wij waren erg benieuwd wat zij er van gemaakt had. We waren erg tevreden over wat zij voor ons had ontworpen. Na een paar kleine aanpassingen was uiteindelijk het definitieve ontwerp klaar. Het fijne was dat ze ook een 3d tekening had van hoe het uiteindelijk zou worden. We  echt super blij met onze tuin hoe het is geworden. Het is echt onze droomtuin geworden!!!”

Fam. Wiefferink – Raalte