Conceptontwerp

Vrijblijvend bezoek.

Elk ontwerp traject begint met een vrijblijvend bezoek ter plaatse. In dit gesprek bespreken we uw wensen en inventariseer ik huis, tuin en omgeving. Op basis van deze informatie ontvangt u een offerte, waarin uitwerking van de opdracht nauwkeurig beschreven staat. Na de opdracht  bevestiging wordt de ruimte ingemeten, in kaart gebracht en gefotografeerd.

Schetsontwerp.

Mijn streven is altijd om het schetsontwerp rond 3 weken (15 werkdagen) na het inmeten met u te bespreken. Dit schetsontwerp is reeds op schaal en wordt verduidelijkt met 3-D beelden. Hierdoor krijgt u een goede beeld van hoe uw buitenruimte eruit zou kunnen gaan zien.

Uitwerken tot conceptontwerp.

Na eventuele aanpassingen word de schets uitgewerkt tot het conceptontwerp. U ontvangt vervolgens het conceptontwerp, inclusief tekening op schaal met omschrijving van alle elementen en toegepaste materialen. Soms is dit al voldoende.

Maar een logische vervolgstap is het conceptontwerp uit te laten werken tot een compleet tuinontwerp of met een gedetailleerd beplantingsplan.